Jandarmii arădeni, de vorbă cu elevii – „Să știi mai multe, să fii mai bun!”

  de Special Arad | 14 aprilie 2015, 7:48 PM | Știri Arad

  0

  În perioada 6 – 10 aprilie, jandarmii arădeni au fost prezenți în școli și licee din municipiul Arad și din orașele Chișineu-Criș, Ineu, Lipova, Pecica și Sebiș, prilej cu care au purtat discuții cu elevii, în scopul prevenirii faptelor de natură contravențională sau infracțională, în cadrul proiectului educațional „Să știi mai multe, să fii mai bun!”.  

  Pe timpul acțiunilor, au fost prezentate aspecte ce țin de prevenirea delicvenței juvenile, a violenței în familie și în instituții de învățământ, prevenirea absenteismului școlar și au fost aduse la cunoștință prevederi ale legilor ce sancționează astfel de fapte. S-au purtat, de asemenea, discuții referitoare la prevenirea violenței în sport și pericolul consumului de substanțe interzise.

  Elevilor le-a fost comunicat faptul că, atunci când sunt martori ai unor astfel de fapte antisociale, le pot sesiza cadrelor didactice din instituțiile de învățământ sau la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.