Update Jandarmeria Română, „călcată” de DIICOT!

  de - | 3 August 2017, 9:38 AM | Naţional

  0

  Procurorii DIICOT, acțiune în plină desfășurare la Jandarmeria Română, joi dimineață. Procurorii ridică mai multe documente.

  Percheziiile făcute de procurorii DIICOT joi dimineață, inclusiv la o unitate logistică a Jandarmeriei Române, au vizat un grup infracțional specializat în camătă și delapidare, anunță News.ro. Acțiunea DIICOT s-a desfășurat la 12 imobile din București și din Ilfov, șapte dintre acestea fiind sediile unor instituții publice.

  Conform DIICOT, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2011 și până în prezent, mai multe persoane din cadrul Bazei de Administrare și Deservire a Jandarmeriei Române, au constituit un grup infracțional organizat, acordând cu împrumut, în mod repetat, diverse sume de bani unor debitori, percepând dobânzi considerabile.

  De asemenea, membrii grupului sunt acuzați că și-au însușit fără drept bunuri și valori aparținând unității din cadrul căreia făceau parte.

  Acțiunea a fost desfășurată cu sprijinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – Brigada Specială de Intervenție București „Vlad Țepeș” și al M.A.I.

  Sursa: HotNews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.