duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Jandarmeria Arad e pregătită de sărbătoare! Nu a lor, a noastră… Știu ei ceva? Astăzi totul pare legat de UTA

  de Lucian Dănilă | 2 august 2020, 1:05 PM | Sport | Topic special

  0

  Jandarmeria Arad este deja pregătită de sărbătoare. Nu, nu sunt nici Zilele Aradului, nici Ziua Jandarmeriei sau a unei alte instituții, este pur și simplu ziua în care toți fanii echipei UTA așteaptă ca aceasta să promoveze în Liga 1 după 12 ani de absență.

  Jandarmii ne anunță că ei sunt pregătiți pentru un astfel de eveniment, dar sunt pregătiți să ne țină la distanță unul de altul și, evident, mascați. Pentru că… COVID-19.

  Nu-i bai… Vom sărbători lăuntric, fiecare pentru el, important este să nu piardă UTA și să avem ce sărbătorii.

  Poate știu ei ceva… Astăzi totul pare legat de UTA.

  „Având în vedere miza meciului de fotbal dintre echipele FC Argeș Pitești și AFC UTA Arad, Jandarmeria Arad împreună cu celelalte instituții cu atribuții de ordine publică, vor asigura respectarea prevederilor legale în toate zonele în care este posibilă adunarea unui număr mare de  persoane pentru a sărbători o eventuală victorie a echipei arădene și implicit promovarea în prima ligă.

  Totodată reamintim cetățenilor că începând cu data de 1 august, a.c. a intrat în vigoare Hotărârea CJSU Arad cu nr. 37 din 31.07.2020, privind noi măsuri de protecție împotriva răspândirii virusului SARS Cov 2, în care este prevăzută și obligativitatea purtării măștii de protecție la orice eveniment care presupune aglomerări de persoane, atât în spațiile interioare cât și în cele exterioare.

  Jandarmeria Arad are obligaţia de a asigura protecția cetăţenilor şi nu va tolera actele sau gesturile care pun în pericol siguranţa acestora.

  #Jandarmeria_Arad_cu_siguranță_pentru_fiecare”

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.