luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarm arădean, recompensat de U.S. Army

  de Special Arad | 14 februarie 2020, 3:23 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Plutonierul adjutant Dorin Pașca, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a fost recompensat de Armata Statelor Unite ale Americii cu una dintre cele mai importante distincții conferite militarilor din statele aliate, „THE ARMY ACHIEVEMENT MEDAL”.

  Distincția i-a fost înmânată în cadrul activității de evaluare a Jandarmeriei Române, pentru anul 2019.

  Cu aceeași ocazie, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, i-a înmânat subofițerului „Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cu însemn de război”, pentru participarea la misiunea NATO „Resolute Support” din Afganistan.

  În perioada februarie – septembrie 2019, jandarmul arădean a îndeplinit funcția de luptător „Guardian Angels” în cadrul misiunii NATO – Resolute Support din Kabul, Afganistan, contribuind la complexul proces de înfăptuire a păcii în zonă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.