Jandarm arădean, recompensat de U.S. Army

  de Special Arad | 14 februarie 2020, 3:23 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Plutonierul adjutant Dorin Pașca, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a fost recompensat de Armata Statelor Unite ale Americii cu una dintre cele mai importante distincții conferite militarilor din statele aliate, „THE ARMY ACHIEVEMENT MEDAL”.

  Distincția i-a fost înmânată în cadrul activității de evaluare a Jandarmeriei Române, pentru anul 2019.

  Cu aceeași ocazie, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, i-a înmânat subofițerului „Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cu însemn de război”, pentru participarea la misiunea NATO „Resolute Support” din Afganistan.

  În perioada februarie – septembrie 2019, jandarmul arădean a îndeplinit funcția de luptător „Guardian Angels” în cadrul misiunii NATO – Resolute Support din Kabul, Afganistan, contribuind la complexul proces de înfăptuire a păcii în zonă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.