Jaf la o casă de jocuri! O angajată a fost bătută și a predat agresorului aproximativ 20.000 de lei! (Video)

  de Special Arad | 9 februarie 2020, 11:27 AM | Regional | Topic special

  0

  Angajata unei săli de jocuri de noroc din Timişoara a fost bătută de un bărbat, care pierduse acolo o sumă de bani, şi obligată să-i dea acestuia toate încasările. Bărbatul, care a reușit să plece cu aproximativ 20 de mii de lei, a fost prins de poliţişti şi este cercetat pentru tâlhărie calificată, transmite Mediafax.

  Incidentul a avut loc sâmbără seara, într-o sală de jocuri de noroc din Timişoara, unde o angajată a fost bătută de un bărbat care a obligat-o să-i dea toţi banii din încasări.

  Potrivit unor surse locale, bărbatul, care locuieşte în apropiere, pierduse o sumă importantă de bani la jocuri de noroc. Seara a revenit în sală şi, sub diverse pretexte, a convins-o pe angajată să iasă din cabina securizată, apoi a luat-o la bătaie, cerându-i banii. Femeia a refuzat.

  Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul o loveşte pe tânără, apoi o închide în toaleta localului. Pentru că nu a reuşit să deschidă singur seiful, bărbatul a spart uşa toaletei şi a scos-o pe angajată care i-a dat toţi banii din casă și apoi s-a făcut nevăzut. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi plecat cu aproximativ 20.000 de lei.

  Acesta a fost prins în scurt timp de poliţişti.

  Tânăra, în stare de şoc, a ajuns la spital.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.