sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jaf la o casă de jocuri! O angajată a fost bătută și a predat agresorului aproximativ 20.000 de lei! (Video)

  de Special Arad | 9 februarie 2020, 11:27 AM | Regional | Topic special

  2

  Angajata unei săli de jocuri de noroc din Timişoara a fost bătută de un bărbat, care pierduse acolo o sumă de bani, şi obligată să-i dea acestuia toate încasările. Bărbatul, care a reușit să plece cu aproximativ 20 de mii de lei, a fost prins de poliţişti şi este cercetat pentru tâlhărie calificată, transmite Mediafax.

  Incidentul a avut loc sâmbără seara, într-o sală de jocuri de noroc din Timişoara, unde o angajată a fost bătută de un bărbat care a obligat-o să-i dea toţi banii din încasări.

  Potrivit unor surse locale, bărbatul, care locuieşte în apropiere, pierduse o sumă importantă de bani la jocuri de noroc. Seara a revenit în sală şi, sub diverse pretexte, a convins-o pe angajată să iasă din cabina securizată, apoi a luat-o la bătaie, cerându-i banii. Femeia a refuzat.

  Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul o loveşte pe tânără, apoi o închide în toaleta localului. Pentru că nu a reuşit să deschidă singur seiful, bărbatul a spart uşa toaletei şi a scos-o pe angajată care i-a dat toţi banii din casă și apoi s-a făcut nevăzut. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi plecat cu aproximativ 20.000 de lei.

  Acesta a fost prins în scurt timp de poliţişti.

  Tânăra, în stare de şoc, a ajuns la spital.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.