Jaf la Casa de Pensii din Timișoara! Hoții au acționat la pont, dar au lăsat o sumă uriașă în seifuri

  de - | 16 septembrie 2019, 10:59 AM | Regional

  0

  (foto: Pressalert)

  Alarmă în această dimineață la Casa Județeană de Pensii Timiș – când angajații au ajuns în birouri au constatat că, la sfârșitul săptămânii, hoții au dat lovitura. Au pătruns în clădire printr-o ușă din spate și au spart două seifuri. Surpriza mare este că hoții nu au luat toți banii, fiind descoperiți aproximativ 200.000 lei rămași în seifuri. Cel mai probabil, spărgătorii s-au speriat de ceva și au plecat în grabă. Criminaliștii au început cercetările la fața locului, iar polițiștii de la Investigații Criminale încearcă să găsească indicii pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zonă. Vom reveni cu amănunte.

  Citeste mai mult pe: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.