Jaf în Grădiște: vecinul i-a șmanglit din casă uneltele de construcție

  de Special Arad | 6 iulie 2015, 3:19 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri: Sâmbătă, 4 iulie, în jurul orei 21.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia unui echipaj în Cartierul Grădiște din municipiul Arad.

  Apelul a fost făcut de către un bărbat care a reclamat faptul că, din casa pe care o are în renovare, i s-au furat unelte de construcție.În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat cel care a furat bunurile, acesta fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani, care locuiește pe aceeași stradă cu proprietarul imobilului.

  Jandarmii au întocmit,în acest caz, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de  “furt”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.