Jaf de 100.000 de euro chiar în Noaptea de Înviere!

  de Special Arad | 4 May 2016, 5:18 PM | Regional

  0

  Magazinul de bijuterii Aur Lux din apropierea Pieţei Cetate din Oradea a fost prădat la sfârşitul săptămânii trecute, în Noaptea de Înviere, din estimările patronilor magazinului hoţii plecând cu aproximativ 3 kilograme de bijuterii de aur.

  „S-a întâmplat la sfârşitul săptămânii, în timpul minivacanţei. Au tăiat firele sistemului de supraveghere şi seiful unde erau păstrate bijuteriile”, a declarat BIHOREANULUI administratorul firmei, Petru Nan, refuzând să ofere alte amănunte.

  Furtul a fost descoperit, marţi, de angajaţii magazinului care au sunat imediat la Poliţie. Potrivit Digi 24 Oradea, ar fi vorba despre lănţişoare, inele, brăţări, cercei şi pandante de 14K, în valoare estimată la peste 100.000 de euro.

  Potrivit aceleiaşi surse, bijuteriile au dispărut din seiful (foto) aflat înăuntrul magazinului, care ar fi fost tăiat cu flexul.

  Hoţii ar fi intrat prin acoperiş şi au spart tavanul în mai multe locuri, smulgând camerele de supraveghere şi dezactivând sistemul de alarmă. Aceasta nu a mai alertat firma de pază şi protecţie aflată la mică distanţă de bijuterie.

  VEZI MAI MULTE DETALII AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.