vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jaf cu violență la Podgoria! Unei femei i-a fost smuls cercelul cu tot cu ureche!

  de Special Arad | 15 mai 2014, 1:21 PM | Știri Arad

  0

  La doar o zi după ce două femei au fost surprinse în timp ce furau produse dintr-o alimentară din Piața Caius Iacob (Podgoria), în aceeași zonă s-a petrecut o nouă infracțiune. De data aceasta vorbim despre o tâlhărie însoțită de violență.

  Astfel, în seara de miercuri, în jurul orei 23:00, o femeie în vârstă a fost jefuită de către un individ în fața unei agenții de turism din zona menționată.

  Astăzi, de dimineață, oamenii legii s-au deplasat la fața locului, împreună cu femeia și fiica acesteia, pentru a face reconstituirea celor întâmplate. Fiica susține că agresorul ar fi vrut să-i smulgă mamei sale cerceii din urechi, dar pentru că aceasta a ripostat individul nu a reușit să smulgă decât unul dintre cercei și lanțul de la gât. Totodată, când i-a smuls cercelul, agresorul i-a rupt bătrânei și o bucată din lobul urechii.

  Aceasta nu a dorit să facă mai multe declarații, fiind vizibil afectată de cele întâmplate mamei sale.

  Între timp, vânzătorul unui magazin de tâmplărie PVC, situat lângă agenția de turism Mondo Viaggi în fața căreia s-a petrecut totul, ne-a povestit că nu e prima dată când se întâmplă astfel de lucruri în această zonă. Nu cu mult timp în urmă, într-o altă seară, probabil același agresor a mai atacat o persoană chiar în parcul situat peste drum de locul unde s-a întâmplat jaful seara trecută. Individul a folosit aceeași metodă. A așteptat lăsarea serii, după care a atacat și a smuls bijuteriile femeii respective.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.