sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jackson Bazar, cel mai mare loc organizat pentru cumpărături din Arad le urează clienţilor Sărbători Fericite!

  de Special Arad | 7 aprilie 2018, 6:52 PM | Advertorial

  1

  Arădeanul nu a uitat una dintre tradiţiile Sărbătorilor prilejuite de Învierea Domnului, sau Sărbătorile de Paşti, cum mai sunt cunoscute.

  Ca şi primăvara, care aduce din nou la viaţă întreaga natură, Sărbătorile de Paşti se întâmpină în haine noi.

  Aşa că, la fel ca în fiecare an, cel mai mare bazar din Arad a fost înţesat de cumpărători care căutau să-şi înnoiască ceva. Ba casa, ba îmbrăcămintea, ba parcul auto de jucărie al băieţeilor, ba dulăpiorul păpuşilor din camerele fetiţelor.

  De un sfert de secol vă aşteptăm cu drag în cel mai mare bazar din Arad. De un sfert de secol vă oferim tot ce aţi dori să cumpăraţi! Mall-urile se nasc şi mor, dar noi vă aşteptăm în fiecare zi, de 25 de ani, în acelaşi loc.

  Vă mulţumim pentru fidelitate şi vă dorim Sărbători Pascale cât mai liniştite şi fericite lângă cei dragi!

  Jackson Bazar le urează clienţilor Sărbători Fericite 2 Jackson Bazar le urează clienţilor Sărbători Fericite 3 Jackson Bazar le urează clienţilor Sărbători Fericite 4

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.