Iustin și Carol au câștigat în Slovacia! Judo Arad a performat la un mare turneu internațional (Foto)

  de Lucian Dănilă | 11 mai 2018, 2:29 PM | Sport

  0

  Munca depusă de Cristi Rus la CS Judo Arad se vede din ce în ce mai tare. Clubul din cartierul Sânnicolau Mic a câștigat mai multe medalii la tot felul de competiții locale sau naționale, dar în weekendul care a trecut și-a dat cu adevărat examenul.

  Clubul arădean a participat la un puternic turneu internațional în Slovacia. Din cei 12 sportivi care au reprezentat CS Judo Arad, jumătate s-au întors cu medalii. „A fost cel mai puternic concurs la care a participat clubul nostru de la înființare. La Bardejov au participat 800 de sportivi din 14 țări, concurența fiind una foarte mare. Ne-am întors cu șase medalii dintre care două de aur”, spune Cristi Rus.

  Iustin Rus, fiul lui Cristi, multiplu medaliat național și internațional, a câștigat medalia de aur la categoria sa. De asemenea, locul I l-a ocupat și Carol Bâtea.

  Arhilei Luca, Crîsnic Cristian, Costina Daniel și Stan Lucas au câștigat medalii de bronz.

  Alți doi sportivi au avut un comportament foarte bun: Let Ayan și Bâtea David au terminat concursul pe locul cinci.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.