Iustin Cionca: „Tinerii care aleg să învețe tâmplăria au o șansă la clasa de la Școala Iuliu Moldovan”

  de Special Arad | 1 July 2022, 5:09 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Consiliul Județean Arad și Districtul Tübingen din Germania, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan”, înființează o clasă de tâmplărie de învățământ dual accesibilă oricărui tânăr, între 14-26 ani.

  În aceste zile, câțiva profesori de la Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” se află într-o delegație în Germania pentru a organiza, împreună cu partenerii din Tübingen, ultimele detalii  pentru pornirea clasei de tâmplărie, din luna septembrie 2022. Cei interesați se pot înscrie în perioada: 04.07.2022 – 08.07.2022, între orele 8-15 la sediul liceului, pe  Calea Timișorii, nr.29-31, tel.0257/287238. Cursanții clasei de învățământ dual tâmplărie beneficiază de cazare, masă și o bursă lunară în valoare de 200 de lei.  Ei vor fi instruiți de profesori de la Arad și Tübingen, Germania.

  „Îi îndemn pe toți tinerii care doresc să învețe o meserie, să se înscrie la clasa de tâmplărie și să își asigure o independență financiară pe viitor. Mulțumesc Fundației Baden-Württemberg din Germania, care prin Programul Walter Hallstein finanțează județul Arad în acest proiect”, a declarat Iustin Cionca.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.