duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Iustin Cionca: „Târg de Bunătăți Arădene la Consiliul Județean”

  de Special Arad | 23 iunie 2022, 6:28 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În perioada 9-10 iulie, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean organizează Târgul de Bunătăți Arădene, un eveniment dedicat produselor culinare din județul Arad.

  Consiliul Județean își propune ca în perioada evenimentului atmosfera să fie animată de artiști locali, iar producătorii prezenți în standuri să prezinte o ofertă culinară 100% arădeană.

  ,,În această vară vom avea din două în două săptămâni evenimente pe platoul din fața Consiliului Județean. Am promis asta arădenilor și ne îndeplinim promisiunea pentru că e important să ducem mai departe această tradiție, pe care am împământenit-o de câțiva ani, de a oferi un spațiu de prezentare și vânzare pentru producătorii arădeni. În această vară târgurile vor fi tematice, iar sezonul îl încheiem la 1 octombrie cu un eveniment pe care ni-l dorim de anvergură internațională și în care vom implica și partenerii noștri străini”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.