joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Iustin Cionca: Moneasa are nevoie de un primar care muncește și aduce bani în stațiune! (P)

  de - | 6 iunie 2024, 11:37 AM | Advertorial | Electoral

  0

  Consiliul Județean este criticat de Primăria din Moneasa, condusă de un primar PSD, pentru că nu ar fi investit suficient în comună. În realitate, Consiliul Județean, condus de PNL, este cel mai mare investitor în Moneasa!
  Am modernizat drumul din Moneasa și drumul care duce de la Arad la Moneasa, pe două trasee, prin Ineu și prin Buteni. Peste 100 km de drum modern, pentru ca arădenii să poată ajunge mai ușor la Moneasa!Asta după ce, cu ani în urmă, Consiliul Județean a canalizat Moneasa, prin programul PHARE.

  În paralel, am dus tineri în stațiune! Am refăcut din temelii tabăra școlară pentru ca numărul copiilor și tinerilor care vin la Moneasa să crească și astfel să crească și consumul la magazinele din localitate, dezvoltând serviciile. Am construit și o sală de sport, am modernizat terenurile de sport din tabără și piscina.

  Pentru ca turiștii să se simtă mai bine la Moneasa, am pornit o stagiune de teatru de vară. Și am modernizat și perimetrul Teatrului de Vară, am refăcut scena, am adus spectacole diverse pentru toate vârstele.

  Nu în ultimul rând, colegii liberali au reușit să amenajeze la Moneasa un punct de observație Belvedere, care să ofere un argument în plus pentru turismul montan.

  Da, am construit!

  Între timp, ce a făcut primăria PSD a Monesei? A stat cu brațele încrucișate și a așteptat să vadă ce muncește pentru ea Consiliul Județean. Și ne trimitea câte un articol prin ziar, că nu facem destul, deși eram singurii care făceau. Primăria din Moneasa este unica din județul Arad care nu a depus nici măcar un proiect de finanțare pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, unde era suficient să trimită doar titlul investiției pe care vrea să o facă!

  După ce am realizat mare parte din investițiile de la Moneasa, ce ne transmite primăria PSD de acolo? Că nu este destul cât am lucrat în locul ei, care nu face nimic, și că ar trebui să muncim mai cu drag, mai cu spor!

  La Ineu, primăria se pregătește să construiască o pistă pentru „bob de vară”, pe Dealul Viilor, care va aduce acolo oameni din tot județul, la distracție. La Moneasa, unde se preta și mai bine acest bob de vară, primăria povestește de cinci ani despre el, dar nu a făcut nimic.

  Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 1 Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 2 Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 3 Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 4 Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 5

  La Socodor, o comună cât Moneasa, primăria a fost prima din România care a introdus gazul, din fonduri europene, și a asfaltat până și drumurile agricole. La Brazii, care este într-o situație mai grea decât Moneasa, o comună răsfirată printre munți, primăria a câștigat din fonduri europene proiecte care reprezintă bugetul comunei pe 100 de ani! Dar acolo sunt primari buni, sunt primari PNL, care muncesc și au rezultate…

  E timpul ca și Moneasa să aibă o administrație competentă, care să înceapă să construiască, pentru a reda strălucirea stațiunii! De aceea, la Moneasa, eu îl susțin ca primar pe Doru Miron. Este un tânăr cu experiență în afaceri, care a muncit foarte mulți ani în mediul privat și foarte mulți ani în străinătate. Știe ce înseamnă să o iei de la zero și să lucrezi din greu, să construiești. A avut rezultate și s-a ridicat singur la nivelul la care este astăzi.

  Dați-ne o echipă cu care să putem construi cu adevărat la Moneasa, să readucem turiștii în localitate, așa cum am făcut-o în stațiuni pe care Consiliul Județean le-a inventat de la zero și care astăzi sunt mândria nu doar a județului Arad, ci și a vestului României!

  Moneasa are nevoie de un primar PNL: Doru Miron!

  Cod mandatar: 21240015

  Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 10 Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 9 Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 8 Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 7 Iustin Cionca Moneasa are nevoie de un primar care munceste si aduce bani in statiune poze P 6

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comments are closed.