marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Iuliana Matei va reprezenta România în competiția internațională Miss Multiverse 2023, în Republica Dominicană

  de Special Arad | 6 iunie 2023, 7:36 PM | Monden

  0

  În urma selecției naționale Miss Multiverse România 2023, organizată în capitală de către agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss Multiverse în țara noastră, selecție la care au participat peste 40 de modele din România, modelul internațional Iuliana Matei a fost desemnat oficial să reprezinte România în cadrul competiției Miss Multiverse 2023, care se desfășoară în acest an în perioada octombrie – noiembrie 2023.

  Activitățile zilnice, cât și marea finală se vor transmite în format reality show pe mai multe televiziuni internaționale. Miss Multiverse este una dintre cele mai importante competiții de frumusețe la nivel mondial, în competiție participând an de an aproximativ 40 de țări.

  Iuliana locuiește în Constanța și în Paris, în funcție de activitățile sale de model, are 31 de ani, 1.79 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 84-63-89.

  Este absolventă a Facultății de Istorie și Științe Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universitatii „Ovidius” din Constanța și vorbeste fluent 3 limbi străine, engleza, franceza și spaniola.

  Iuliana Matei - Miss Multiverse Romania 2023 (2)

  Pasionată de modeling, în peste 10 ani de carieră în modelingul internațional, Iuliana a prezentat pentru cele mai importante branduri din industria modei precum Armani, Dior, Louis Vuitton, Gucci, Bvlgari, Chopard, Audemars Piguet, Max Mara etc. și a pozat pentru importante reviste de modă precum Elle, L’Officiele, Prestige, Luxury sau Gala. Iuliana a participat la cele mai importante Fashion Weeks în jurul lumii, în Roma, Singapore, Shanghai, Beijing, Hong Kong, Atena și Dubai. Printre pasiunile sale se mai numără și înotul, drumețiile montane, yoga și gătitul.

  „Sunt extrem de bucuroasă că am câștigat titlul național Miss Multiverse România 2023 și mă simt extrem de onorată să îmi reprezint țara în competiția internațională de frumusețe Miss Multiverse 2023. Realizare dincolo de frumusețe, «Achievement beyond beauty» este mottoul acestei competiții, deoarece abilitățile și realizările personalității participantelor contează mai mult decât fumusețea fizică. Această experiență este o provocare pentru mine, având șansa de a-mi testa cunoștințele și a demonstra de ce sunt cu adevărat capabilă. Responsabilitatea pe care o am în acest moment mă ambiționează și mă motivează pentru a da tot ce am mai bun în speranța câștigării marelui titlu internațional în Punta Cana”, a declarat Iuliana Matei, reprezentanta României în competiția internațională de frumusețe Miss Multiverse 2023.

  Iuliana Matei - Miss Multiverse Romania 2023 (3)

  „Iuliana Matei este una dintre cele mai frumoase, ambițioase și inteligente ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 23 ani de activitate. Fiind un model profesionist cu o experiență îndelungată la nivel internațional, Iuliana are frumusețea, carisma, inteligența și calitățile necesare pentru a reprezenta România cu onoare în această competiție și de a aduce României un loc cât mai bun pe podium! Iuliana este într-adevăr un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu de activitate și să promoveze valorile României peste hotare!”, a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Multiverse România.

  Românii sunt invitați să urmărească evoluția Iulianei vizitând pagina oficială de Facebook „Miss Multiverse Romania”. Are nevoie de cât mai multe voturi pentru câștigarea coroanei Miss Multiverse 2023, deoarece Like-urile și share-urile vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.