vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Îți poți găsi bunurile furate pe site-ul Poliției!

  de Lucian Valeriu | 24 iunie 2014, 3:56 PM | Știri Arad

  1

  Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a pus la dispoziţia persoanelor cărora  le-au fost sustrase bunuri,  o secţiune  în care  pot vizualiza bunurile găsite de către poliţişti/Prin acest mod se va facilita restituirea bunurilor provenite din infracţiuni, către  proprietari


  Începând de ieri, site-ul Inspectoratului Judeţean de poliţie Arad, www.ar.politiaromana.ro, are o secţiune nouă intitulată „Bunuri găsite”. Secţiunea este amplasată în partea dreaptă a paginii de prezentare a  inspectoratului şi se regăseşte în rubrica de „Urmăriţi/Dispăruţi”.
  Noua secţiune  a fost gândită pentru a veni în întâmpinarea comunităţii, în slujba căreia poliţiştii se află, astfel încât, persoanele interesate pot aici să vizualizeze bunurile recuperate de către poliţişti în cadrul activităţilor desfăşurate, bunuri care provin din comiterea de infracţiuni. Scopul este facilitarea restituirii bunurilor către  proprietarii păgubiţi de către infractori.
  În această secţiune, oamenii îşi pot regăsi bunuri care le-au fost sustrase şi pot contacta poliţiştii pentru a reintra în posesia lor.

  Fullscreen capture 6242014 35214 PM.bmp Fullscreen capture 6242014 35234 PM.bmp

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte bună inițiativa. Dar sper că obiectele găsite de polițiști nu se vor rezuma doar la biciclete. Din casa omului se fură valori, nu glumă, că doar nu se dau spargeri la sărăntoci cu-n leu în casă, trei zdrențe și două oale ruginite! Să vedem acolo MARFĂ serioasă la expoziție și ”clienții” care se prezintă. App. poza cred că nu aparține de articol. Bâte, oameni în uniforme… și obiecte. Dacă așa ești așteaptat când vii la recuperare…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.