Italienii de la Maschio Gaspardo primesc 4,7 milioane de euro de la stat! Fabrica de la Chișineu Criș se extinde!

  de Special Arad | 19 June 2014, 11:48 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Compania italiană Maschio Gaspardo, cel mai mare producător de utilaje agricole de pe piaţa locală, primeşte un ajutor de stat de 4,7 milioane de euro, 49% dintr-o investiţie pe care o derulează în fabrica din localitatea Chişineu-Criş – Arad.

  Italienii, care fac local afaceri de 31 milioane de euro, folosesc banii de la stat pentru a-şi extinde fabrica cu o nouă hală de producţie de 8.600 de metri pătraţi şi pentru a achiziţiona echipamente şi alte utilaje.

  „Un argument important în luarea acestei decizii (de a apela la ajutorul de stat – n.red.) a fost faptul că finanţarea obţinută face posibilă reali­za­rea acestor investiţii într-un termen mai scurt decât într-un proiect bazat pe o investiţie cu surse pro­venind în totalitate din surse proprii sau din credite bancare“, a spus Lucian Dughi, director economic al Maschio Gaspardo România.

   

  sursa: ziarulfinanciar.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.