Italienii de la Maschio Gaspardo primesc 4,7 milioane de euro de la stat! Fabrica de la Chișineu Criș se extinde!

  de Special Arad | 19 iunie 2014, 11:48 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Compania italiană Maschio Gaspardo, cel mai mare producător de utilaje agricole de pe piaţa locală, primeşte un ajutor de stat de 4,7 milioane de euro, 49% dintr-o investiţie pe care o derulează în fabrica din localitatea Chişineu-Criş – Arad.

  Italienii, care fac local afaceri de 31 milioane de euro, folosesc banii de la stat pentru a-şi extinde fabrica cu o nouă hală de producţie de 8.600 de metri pătraţi şi pentru a achiziţiona echipamente şi alte utilaje.

  „Un argument important în luarea acestei decizii (de a apela la ajutorul de stat – n.red.) a fost faptul că finanţarea obţinută face posibilă reali­za­rea acestor investiţii într-un termen mai scurt decât într-un proiect bazat pe o investiţie cu surse pro­venind în totalitate din surse proprii sau din credite bancare“, a spus Lucian Dughi, director economic al Maschio Gaspardo România.

   

  sursa: ziarulfinanciar.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.