duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Italia va reduce temperatura din locuințe pe timp de iarnă

  de - | 7 septembrie 2022, 8:01 AM | Internaţional

  0

  Italia intenționează să reducă temperatura în locuințe și companii, în timpul iernii, pentru a reduce cantitatea de gaz pe care o utilizează și pentru a diminua riscurile legate de oprirea totală a fluxurilor de gaz rusesc, scrie Reuters. Italia importa aproximativ 40% din gazele consumate din Rusia înainte de începerea conflictului din Ucraina, dar a acționat rapid pentru a căuta surse alternative de aprovizionare și pentru a-și reduce dependența de Moscova, scrie Mediafax.

  Conform unui plan guvernamental anunțat marți, temperatura în blocurile de apartamente și în alte clădiri publice va fi reglementată la 19 grade Celsius, cu un grad Celsius mai puțin decât până acum. În spațiile industriale temperatura va fi stabilită la 17 C. De asemenea, încălzirea va fi pornită cu o oră mai puțin în fiecare zi. Roma este, de asemenea, în discuții cu lobby-ul industrial Confindustria pentru a conveni o reducere suplimentară a consumului de gaz pe bază voluntară, a adăugat acesta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.