Breaking NewsISU în alertă. Obuz neexplodat descoperit la Zăbrani!

  de Mihai Todoca | 26 April 2018, 10:55 AM | Știri Arad | Zăbrani

  1

  Un obuz neexplodat cu o mărime de 30 de centimetri a fost descoperit în urmă cu câteva zeci de minute în zona unei balastiere din localitatea Zăbrani. Se află pe pământ și, după cum arată (vezi foto!), a fost dezgropat și lăsat acolo de cineva care a anunțat autoritățile.

  ISU este, în aceste momente, în alertă, echipaje ale acestei instituții deplasându-se la fața locului pentru a interveni în preluarea și, probabil, explodarea controlată a obuzului.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.