joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  ISU Arad, în doliu. A murit colonelul (r) Costache Ilie

  de Special Arad | 14 iunie 2022, 12:32 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” a județului Arad anunță decesul celui care a fost colonelul (r) Costache Ilie, un ofițer despre care cei cu care a lucrat aveau un profund respect.

  „Drum lin spre brigada pompierilor din cer domnule colonel!
  E doliu în inimile noastre odată cu plecarea dintre noi a celui ce a fost colonel (r) Costache Ilie, un om deosebit și un ofițer de înaltă ținută morală și militară.
  Absolvent al Școlii Militare de ofițeri activi al Ministerului Apărării Naționale ” Nicolae Bălcescu” Sibiu, promoția 1987, a ocupat de-a lungul carierei militare diferite funcții de comandă și execuție în cadrul Brigăzii 19 mecanizate Arad și Unitatea Militară de Rachete Ineu.
  Începând cu anul 2001 a trecut la „arma vieții”, protecția civilă, iar din 2005 ofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad.
  Din anul 2007 până la pensionare a ocupat funcția de adjunct al inspectorului șef.
  Întreg colectivul unității este alături de familia îndoliată.
  Dumnezeu să te odihnească în pace domnule colonel, pompierii nu mor niciodată!”, transmite ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.