ISU Arad îi urează lui Daniel Onaca: „Respect, pensie lungă și frumoasă!”

  de Special Arad | 1 iulie 2020, 1:37 PM | Știri Arad

  1

  Inspectoratul pentru Situații de Urgenă „Vasile Goldiș” (ISU) Arad anunță pensionarea pompierului șef de tură Daniel Onaca.

  „După 26 ani, 11 luni si 11 zile de luptă cu focul si alte situații de urgență a agățat toporul de interventie în cui.

  De fapt, l-a primit cadou de la colegii de tură pe care în ultimii ani i-a condus cu măiestrie la toate intervențiile.
  Despre Danu se pot povestii multe și multe povești sunt spectaculoase. De două ori în cariera «i-a trecut glonțul pe la ureche» dar pregătire și norocul l-au ajutat de fiecare dată.
  Dacă întrebi colegii de la Detașamentul Arad despre el, majoritatea iti vor spune că a fost un coleg, un pompier și un șef de tură pe care te-ai putut baza. Nu s-a dat niciodată la o parte, a plecat tot timpul cu prima mașină de intervenție iar acolo, în iadul focului a fost umăr la umăr cu servanții.

  Respect, pensie lungă și frumoasă, Onaca Daniel și fir întins!”, îi urează colegii de la ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doamne ajută! Sluga lu’ Justin se pensionează! Subofiter doar din 2007, pus șef GIS.
   Retragere plăcută, Danule!
   Să-ți iau calitățile de gestionare a unei ture la p…
   Meritau altii să fie in fruntea băieților! Nu tu, un handicapat functional, dar asta i-a placut la Liutu, un caine ascultator crescut de mic care să-i facă jocurile.
   Pensie lungă și sper să ti-o recalculeze la vremea cand erai sergent.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.