miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  ISU Arad a avut peste 60 de misiuni în perioada 9-12 iunie

  de Special Arad | 12 iunie 2017, 11:13 AM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. În perioada 9 – 12 iune, subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad au executat 67 misiuni de intervenţie.

  S-a acţionat pentru stingerea unui număr de 7 incendii, 1 misiune de asanare a unor elemente de muniţie, 1 misiune de asistenţă a persoanelor şi 2 misiuni de căutare a unei persoane posibil înecate

  Modulele SMURD au acţionat pentru acordarea primului ajutor medical calificat în 56 de cazuri.

  Sâmbătă, 10 iunie a.c Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit în municipiul Arad, str. Radu de la Afumaţi şi a unui autoturism pe str.Oituz. În ambele cazuri în urma cercetări efectuate s-a stabilit ca şi cauză probabilă a incendiului „folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce nu spuneti nimic si de situatia voluntarilor de anul trecut?nici măcar nu pomeniti de ei,de ce?pentru ca nimeni nu este curios de ei….atât de tare se bat sefii cu pumnii in piept si astia is vai de mama lor…chiar nu se sesizează nimeni ?…traim intr-o tara de rahat

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.