Istorie pe UTA! Bătrâna Doamnă a bătut recordul de goluri marcate vreodată pe arena lui Neumann!

  de Lucian Dănilă | 6 aprilie 2014, 9:15 PM | Sport

  0

  Am asistat vineri la un meci istoric. UTA Bătrâna Doamnă, echipa care a preluat simbolurile brandului UTA, a năucit efectiv echipa din Sâmpetru German cu scorul de 27-0! Este totodată un rezultat istoric pentru că este jocul în care s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor din istoria de aproape 70 de ani a stadionului!

  ITA, vechea echipă din anii 40, a câștigat un meci cu Fulgerul, echipa rromilor, cu scorul de 24-0, într-un meci din campionatul municipal. Este trist totuși că putem asista la astfel de meciuri în liga a patra arădeană. Jucătorii de la Sâmpetru German nici nu mai alergau când scorul a devenit 3-0. Apoi am văzut cu jucătorii lui Roli Nagy zburdau de unii singuri pe teren și marcau la aproape fiecare fază, iar când se plictiseau pasau în spate.

  Pentru liga a patra nu este un record. În anul 2010, Frontiera Curtici, echipa care avea să joace barajul pentru promovare pierdut în fața celor de la Autocatania Caransebeș, au învins cu 28-1 pe Șoimii Lipova.

  Din păcate, cu astfel de jocuri, fotbalul nu se îndreaptă deloc spre progres.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.