sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO – A început „vânătoarea” de israelieni: un grup de protestatari a luat sub asalt un aeroport din Daghestan, unde soseau refugiați din Israel

  de - | 30 octombrie 2023, 9:06 AM | Internaţional

  0

  (foto: captură video Nexta Tv)

  Activitatea aeroportului Uytash din Daghestan a fost parțial paralizată, totul după ce un grup mare de protestatari a blocat aeroportul. Oamenii se împotrivesc pasagerilor care aterizează și vin din Israel.

  Câteva mii de persoane s-au adunat duminică seara, cu puțin timp înainte de sosirea zborului de la Tel Aviv pe aeroportul Makhachkala. Protestatarii au manifestat împotriva „refugiaților” din Israel, care sosesc în Daghestan. Ei au scandat cuvinte de laudă la adresa lui Allah și și-au arătat sprijinul pentru poporul palestinian.

  Câteva sute de bărbați agresivi au intrat în camera terminalului, informează presa rusă. Alte grupuri de participanți și-au organizat propria „căutare” a mașinilor care părăsesc aeroportul, verificând pașapoartele pasagerilor care sosesc.

  Unii dintre protestatari au pătruns pe pista aeroportului. Forțele de ordine încearcă să-i convingă și au tras cu armele în aer, pentru a preveni ceea ce se întâmplă, dar nu sunt destui ofițeri pentru a aduce situația sub control.

  În cele din urmă soldații Gărzii Naționale au intrat în aeroport pentru a calma spiritele.

  sursa: Știri pe surse

  VIDEO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.