duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ISJ Arad reacționează la știrea falsă apărută pe un site național despre Colegiul „Moise Nicoară”

  de Special Arad | 13 mai 2020, 8:21 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Referitor la știrea potrivit căreia la Colegiul Național Moise Nicoară Arad le este interzisă copiilor cadrelor medicale participarea la pregătirea pentru examenele naționale (știre apărută pe DC News, n.red.),  Inspectoratul Școlar Județean Arad și conducerea Colegiului Național  Moise Nicoară Arad precizează că este o știre falsă. Conducerea unității  de învățământ nu a luat și nici nu a discutat vreodată o asemenea masură.

  „ Imediat ce am văzut știrea, am luat legătura cu directorul unității de învățământ, care mi-a confirmat că nu s-a discutat și nici nu s-a luat o asemenea masură. In concluzie, știrea este falsă și solicităm celor care au publicat această dezinformare să o retragă și să-și asume caracterul ei fals”, declară Prof. Marius Gondor, Inspector școlar general.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.