duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Ironii în mediul online după ce avocatul Piperea a lansat o teorie a conspirației. Acesta a șters ulterior postarea

  de - | 19 iulie 2023, 10:16 PM | Naţional

  0

  O postare a avocatului Gheorghe Piperea, candidat al AUR la europarlamentare, în care a avansat o teorie a conspirației cu privire la temperaturile ridicate, a stârnit un val de ironii în mediul online.

  Este posibil ca temperatura la umbră să fie mai redusă cu 7 sau chiar 11 grade decât cea la soare? În lunile de vară mie, de exemplu, nu mi s-a părut niciodată că e mai răcoare la umbră, ci doar că sunt mai puțin expus insolației și „bronzării”;, scrie profesorul universitar pe Facebook, postarea fiind prezentată public de analistul Sorin Ioniță, în contextul în care Gheorghe Piperea a șters comentariul.

  Mesajul avocatului Gheorghe Piperea a atras un val de ironii în mediul online. Inclusiv istoricul Mădălin Hodor a transmis un mesaj ironic la adresa candidatului AUR.

  „Daca vedeți un tip cu un arc și trage in nori, nu va speriați. E Piperea care trimite mesaje lui Zamolxis”, a scris Mădălin Hodor pe pagina sa de Facebook.

  „Știu că este extrem de prezent în ultima perioadă, e un vârf de lance oficial al AUR de acum. Sunt absolut sigur că este vorba și despre răscolirea teoriilor conspirației, acum nu știu dacă domnul Piperea o face voit sau involuntar, dar consecința este clară, publicul domnului Piperea, de ceva timp, este unul evident care are o apetență crescută la astfel de povești.
  Faptul că acest tip de poziții ale domnului ies în evidență, ține mai mult de profesia sa publică, de funcția pe care o are, de profesia pe care o are, aceea de profesor universitar la Facultatea de Drept și de aici vizibilitatea lui și faptul că foarte multă lume este ultragiată de ceea ce spune, dar pe fond, nu este o noutate, și sunt absolut sigur că din partea lui și din partea altora din acea parte politică, vor exista în continuare puncta de vedere care să răscolească, cel puțin teoriile astea ale conspirației și să le țină pe agenda publică”, a explicat analistul Adrian Zăbavă pentru „Adevărul”.
  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.