sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ireal! Un preot beat a scos afară mirii și nuntașii din biserică, ca să poată dormi | Video

  de - | 3 mai 2018, 8:42 AM | Naţional

  0

  Întâmplare extrem de neplăcută pentru un cuplu și familia lor, în localitatea Iana din județul Vaslui. Un preot ce arăta semne că este sub influența băuturilor alcoolice i-a dat afară din biserică pe miri, pe nuntași, a închis biserica şi s-a culcat în altar, scriu jurnaliștii de la Digi24.ro.

  Întâmplarea a avut loc în localitatea vasluiană Iana. În ziua nunţii şi a botezului copilului, o mireasă în scaun cu rotile a fost dată afară din biserică, cu tot cu nuntaşi, de către preot, relatează Europa FM.

  După ce au așteptat aproape două ore ca să înceapă ceremoniile, oamenii au intrat în cele din urmă în altar unde l-au găsit pe preot dormind cu capul pe masă.

  Ei spun că preotul ar fi fost băut și, după ce i-au reproșat că le strică pregătirile, reprezentantul Bisericii s-a enervat și i-a dat afară.

  Preotul este anchetat de superiorii săi, dar se apără și spune că a suferit o criză renală și că trebuie să se interneze în spital.

  Mirii, nuntașii și oaspeții au fost nevoiți să meargă la altă biserică pentru ceremoniile religioase.

  Sursa: Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.