sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ipoteză halucinantă: un fost fotbalist de la Real Madrid ar fi în spatele atacului armat asupra lui Darko Kovacevic

  de Special Arad | 18 ianuarie 2020, 11:19 AM | Sport

  0

  Au apărut ipoteze noi în privinţa tentativei de asasinat asupra lui Darko Kovacevic: presa din Serbia susţine că cel care a ordonat acţiunea este nimeni altul decât fostul jucător de la Real Madrid, Raul Bravo!

  Pare un scenariu desprins din filmele cu mafioţi: mai întâi, Darko Kovacevic a fost atacat cu focuri de armă în faţa casei sale din Atena, apoi a apărut suspiciunea că omul din culise este Raul Bravo, fotbalist cu care Kovacevic a fost coechipier la Olympiacos Pireu, dar şi inculpat într-un dosar referitor la trucarea de meciuri.  Autorităţile elene nu au confirmat totuşi dacă există vreo legătură între împuşcăturile care l-au vizat pe Kovacevic şi afacerea din Spania.

  În vara lui 2019, Raul Bravo a fost arestat sub acuzația de corupție în sport, fraudă, spălare de bani și asociere în grup infracțional, fiind eliberat ulterior pe cauţiune. Pe aceste informaţii se bazează şi speculaţia din presa sârbă. Kovacevic s-ar fi împrietenit cu Kovacevic în vestiarul lui Olympiacos, iar atacantul care a îmbrăcat tricoul lui Real Sociedad, Juventus sau Lazio ar fi aflat detalii despre afacerile necurate ale lui Raul Bravo, adică despre meciurile aranjate din campionatul spaniol.

  De altfel, incidentul în care a fost implicat fostul fotbalist sârb pare mai degrabă o ameninţare decât o tentativă de asasinat eşuată. Poliţia din Grecia a studiat înregistrările video din zona în care s-au produs împuşcăturile. Specialiştii au ajuns la concluzia că un ucigaş profesionist nu ar fi ratat ţinta de la o distanţă atât de mică. Mai mult, la faţa locului nu s-au găsit cartuşele, semn că arma a fost descărcată probabil doar pentru a-l speria pe Darko Kovacevic.

  Pe 7 ianuarie, Darko Kovacevic (46 de ani), fostul internațional sârb, a fost atacat cu focuri de armă în fața casei sale din AtenaGrecia! Cel care a jucat pentru Juventus, Lazio,Steaua Roșie Belgrad și Olympiacos nu a păţit nimic serios și a povestit polițiștilor ce i s-a întâmplat.

  Am văzut un bărbat care a ieșit dintr-o mașină, cu arma îndreptată spre mine. S-a aruncat imediat, cumva, spre partea dreaptă și am auzit un foc de armă. Apoi a fugit, s-a urcat în mașină și a dispărut”, a explicat Darko Kovacevic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.