sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  IPJ Arad organizează concursuri pentru șefii de secții din Pîncota, Șiria și Săvîrșin. Vezi cine sunt candidații

  Știri Arad. Trei secții de Poliție din județul Arad ar trebui să aibă șefi noi începând cu finalul acestei luni.

  Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Arad a scos la concurs funcții de conducere în Posturile de Poliție din orașul Pîncota, respectiv comunele Șiria și Săvîrșin.

  La Pîncota, este organizat un concurs cu recrutare din sursă internă pentru ocuparea funcției de șef poliție oraș III la Poliția orașului, poziția 0715 din statul de organizare al unității. Pentru acest post s-a înscris un singur candidat, anume comisarul Gheorghe Zau.

  În ceea ce privește comuna Șiria, IPJ scoate la concurs, tot cu recrutare din sursă internă, funcția de șef poliție comunală tip II, poziția 794 din statul de organizare a unității. La fel ca și la Pîncota, la Șiria există un singur candidat, în persoana inspectorului principal Gabriel Tămaș.

  Tot cu recrutare din sursă internă au scos la concurs, cei din IPJ Arad, și funcția de șef secție III, la Secția 8 Poliție Rurală Săvîrșin, poziția 1007 din statul de organizare a unității. Spre deosebire de primele două cazuri menționate mai sus, la Săvîrșin există doi candidați. Cei doi sunt comisarul șef Nicolae Constantin Țuțudan și comisarul Paul Popescu.

  Datele în care vor avea loc concursurile pentru cele trei funcții sunt: Pîncota – 26 mai 2017; Șiria – 26 mai 2017; Săvîrșin – 29 mai 2017.

  Teoretic, de la finalul acestei luni, ar trebui să avem șefi noi la posturile de Poliție din cele trei localități menționate. Practic, am văzut ce s-a întâmplat la concursul organizat de IPJ Arad pentru postul de șef serviciu la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS), respectiv ce note au luat candidații pentru acea funcție. Dar mai multe despre concursul pentru postul de șef SAS citiți aici: Când mușchii fac sex cu meseria, iese o parodie la „Acțiuni Speciale” în IPJ Arad (Notele la concurs).

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Atat timp cat cei de la IPJ „organizeaza” concursuri,nu va iesi nimic bun! De ce nu lasa alegerea sefului local la latitudinea locuitorilor ?! Pai fiindca acestia ar vota intodeauna cu cel cinstit, cu cel ce le apara linistea ,ordinea si bunurile, adica cel ce se implica activ in asigurarea securitatii de zi cu zi a cetatenilor! Lasa dom’le, facem concurs, castiga intodeauna cel ce este agreat politic si care bineinteles „cotizeaza”…..cat despre liniste, ordine, competenta si alte baliverne, tot asa, lasa dom’le ca n-a murit nimeni si treaba merge si asa!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.