joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  IPJ Arad, MApN și SRI recrutează personal. Vezi cum poți aplica

  de Special Arad | 22 aprilie 2023, 11:46 AM | Știri Arad

  0

  foto: edupedu.ro

  În perioada 20 aprilie – 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iunie 2023, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

  Depunerea cererilor de înscriere (cerere – tip, prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare) se realizează exclusiv în format electronic, în intervalul menționat, pe adresa de email [email protected].

  Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

  – Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina;

  – Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca.

  Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și barbați – iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a MAI.

  Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pot fi accesate în mod gratuit la link-ul: https://ar.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023

  De asemenea, până la data de 19 mai 2023, tot la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, se realizează și recrutarea pentru instituţiile de învăţământ superior ale MApN și SRI, precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale MApN, pe locurile MAI.

  De asemenea, toate informațiile se găsesc la linkul antemenționat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.