duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Ioța s-a cățărat din nou pe podul Traian. De data aceasta a amenințat că se aruncă

  de Special Arad | 4 august 2023, 4:47 PM | Știri Arad

  4

  (foto: ISU Arad)

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad anunță că pompierii arădeni sunt din nou în alertă, din cauza aceluiași Ioța, care s-a cățărat și astăzi pe podul Traian, deja pentru a treia oară doar în acest an.

  Bărbatul poreclit „omul păianjen” se cațără periodic pe podul Traian, aproape în fiecare vară, de obicei doar din amuzament, fără să solicite ceva, însă de data aceasta, potrivit ISU Arad, amenință că se aruncă.

  Despre arădeanul Ioța (aproximativ 40 de ani) se știe că are probleme psihice, a fost de mai multe ori internat la un centru de plasament, dar de fiecare dată a evadat și s-a cățărat, din nou și din nou, pe același pod, care duce spre cartierul în care locuiește, Aradul Nou.

  Pompierii au reușit de fiecare dată, cu greu, să-l convingă să coboare de pe schela metalică a podului.

  Ultima oară s-a cățărat tot pe podul Traian pe 1 august, după ce a mai pus în alertă pompierii și în data de 3 iulie, în acest an.

  UPDATE

  După o intervenție de cca. 45 de minute, Ioța a fost coborât cu ajutorul autospecialei de salvare și intervenție la înălțime, anunță ISU Arad.

  Citește și:

  •  „Ioță” a escaladat din nou Podul Traian și a pus echipele de intervenție în alertă

  •  VIDEO halucinant! Ioța în timp ce a escaladat Podul Traian

  •  „Omul păianjen” lovește din nou! Ioța iar a avut treabă cu vârful podului Traian…

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doamneee! De ce nu lăsați voia omului? Fiecare individ, este răspunzător pentru fapta Sa!
   Vă rog frumos, nu mai intervenții cu surle și trâmbițe! Nu mai blocați traficul! Lăsați omu să decidă asupra vieții Sale! Dacă așa dorește, împliniții visul! Ajutați-l la realizare!
   Vă rog nu mai interveniți!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.