duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea: „Dinamo a jucat în semicerc, ca la handbal!”

  de Lucian Dănilă | 13 februarie 2022, 10:28 PM | Sport

  1

  UTA nu a reușit să-și bucure fanii în această seară și a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Dinamo, o echipă care a pierdut toate meciurile din acest an și a încasat 10 goluri la ultimele două meciuri, ambele disputate în această săptămână.

  Arădenii nu au reușit să învingă nici măcar o dată cea mai slabă apărare din Liga 1, dar antrenorul Ionuț Badea a găcit o explicație după meci: „Au jucat pe semicerc, ca la handbal…”

  „Pentru noi este un semieșec în momentul în care adversarul joacă cu doi oameni în minus. Nu am avut ocazia să pregătesc echipa ofensiv împotriva unei echipe care joacă în semicerc ca la handbal. Au fost momente pe care nu le-am gestionat bine, nu ne-am adaptat. În 11 la 11, am avut o ocazie de unu la unu cu portarul, plus un gol valabil, dacă nu mă înșel, poate și penalty.

  Sunt evenimente care pot influența sau schimba rezultatul unui meci. Nu putem să negăm că au fost nouă jucători care au șutat la poartă, dar nu a fost de ajuns. Era normal să venim cu centrări din lateral, ceea ce nu s-a întâmplat, iar acest lucru a făcut să nu plecăm cu trei puncte. Îmi pare rău pentru publicul arădean, speram la o victorie. Mă declar satisfăcut pe jumătate. Speram la trei puncte, dar am luat doar unul.

  Nu știu dacă e un tipar. Faptul că nu am reușit să marcăm azi a fost și din cauza defensivei lui Dinamo. S-au apărat, nu au făcut greșeli. Ocaziile pe care le-am avut nu le-am fructificat. Au fost bare, chiar și un gol valabil, dar mă rog. Obiectivul play-off-ului este întotdeauna acolo, cât timp sunt șanse. Nu facem mare tam tam în sensul ăsta”, a declarat Ionuț Badea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.