sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ionuț a murit cu o zi înainte de a împlini 27 de ani… Avea arsuri pe tot corpul (FOTO)

  de Special Arad | 28 septembrie 2017, 8:43 AM | Regional

  0

  Ionuț Tîmpean, în vârstă de 27 de ani, care a fost grav rănit în timpul incendiului puternic de la fabrica din Orăștie, a murit, ieri, la Spitalul Județean Timișoara, în urma unui stop cardiorespirator.

  Directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, a declarat că tânărul a murit, în jurul orei 15.00, pe Secția de Chirurgie Plastică a unității medicale, unde era internat cu arsuri pe 85% din suprafața corpului.

  „Pacientul a murit în această după-amiază (ieri– n.r). După toate medicamentele, eforturile, din păcate, din cauza complexității și gravității leziunilor a decedat. La internare avea peste 85% arsuri suprafață corporală. Din păcate, cu toate eforturile depuse de colectivul de medici de la Chirurgie Plastică, a făcut stop cardiorespirator și s-a constatat decesul”, a afirmat medicul Marius Craina.

  Cinci persoane au fost rănite, în data de 12 septembrie, în urma unei explozii urmate de incendiu la o firmă de vopsele din municipiul Orăștie, județul Hunedoara.

  Incendiul a izbucnit la o hală cu o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați în care se aflau depozitate uleiuri foarte ușor inflamabile, pompierii reușind să stingă flăcările după 18 ore.

  Astăzi, Ionuț ar fi împlinit 27 de ani. A murit cu câteva ore înainte de ziua lui de naștere…

  SURSA FOTO: banatulazi.ro

  deces-incendiu-orastie-696x484

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.