Ionela Cozmiuc a câștigat încă un „aur” pentru România. Totalul țării noastre este de șapte medalii: 4 aur, trei bronz!

  de Special Arad | 14 august 2022, 2:05 PM | Sport

  0

  După cele 6 medalii obținute sâmbătă (3 de aur, 3 de bronz), România a mai câștigat azi o medalie la Europenele de Canotaj. Mai urmează o finală pentru delegația „tricoloră”.

  Ionela Cozmiuc a adus a 7-a medalie a delegației României la Europenele de Canotaj. Sportiva noastră a câștigat la simplu feminin, categoria ușoară.

  Românca a început cursa mai lent decât adversarele ei, fiind a 4-a. Ulterior, Ionela a preluat conducerea la 1000 de metri și a avut un final de cursă spectaculos. A reușit să se mențină la un nivel incredibil și s-a distanțat în mod constant de adversarele sale. A câștigat cursa cu un avans considerabil, de aproape 5 secunde față de reprezentanta Greciei. Pe 3 a venit Olanda.

  De la 14:48, barca de 8+1 a României (Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Ancuța Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Adrian Munteanu) concurează în finală.

  Sursa foto: TVR

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.