miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ionela Cozmiuc a câștigat încă un „aur” pentru România. Totalul țării noastre este de șapte medalii: 4 aur, trei bronz!

  de Special Arad | 14 august 2022, 2:05 PM | Sport

  0

  După cele 6 medalii obținute sâmbătă (3 de aur, 3 de bronz), România a mai câștigat azi o medalie la Europenele de Canotaj. Mai urmează o finală pentru delegația „tricoloră”.

  Ionela Cozmiuc a adus a 7-a medalie a delegației României la Europenele de Canotaj. Sportiva noastră a câștigat la simplu feminin, categoria ușoară.

  Românca a început cursa mai lent decât adversarele ei, fiind a 4-a. Ulterior, Ionela a preluat conducerea la 1000 de metri și a avut un final de cursă spectaculos. A reușit să se mențină la un nivel incredibil și s-a distanțat în mod constant de adversarele sale. A câștigat cursa cu un avans considerabil, de aproape 5 secunde față de reprezentanta Greciei. Pe 3 a venit Olanda.

  De la 14:48, barca de 8+1 a României (Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Ancuța Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Adrian Munteanu) concurează în finală.

  Sursa foto: TVR

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.