luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ionel Bulbuc: „Complexul Muzeal se extinde, cu un nou spațiu, care va găzdui Muzeul Etnografic arădean”

  de - | 28 iulie 2022, 6:16 PM | Administraţie

  0

  Comunicat.  Consiliul Județean Arad a achiziționat un imobil, care va fi dat în folosință Complexului Muzeal Arad. Încăperile imobilului vor fi folosite pentru dezvoltarea unui Muzeu Etnografic, dar și pentru punerea în valoare a altor exponate aflate în patrimoniul Complexului Muzeal Arad.

  „Ne dorim extinderea Complexului Muzeal Arad, pentru a pune în valoare tot patrimoniul pe care acesta îl deține. În principal, imobilul achiziționat va găzdui un Muzeu Etnografic, care reprezintă principala atracție a celor care vizitează Complexul Muzeal. Județul Arad deține una dintre cele mai mari și mai complexe vetre etnografice din țară, iar foarte multe elemente de identificare ale acestui patrimoniu etnografic în posesia Complexului Muzeal”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Imobilul achiziționat este situat în municipiul Arad, B-dul Revoluției, nr 97, având o suprafață construită de 940 mp și suprafața construită desfășurată de 1877 mp, cu regim de înălțime D+P+E+pod

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.