marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivIoan Tamaș, în pericol să-și piardă funcția de comandant al IPJ Arad. Prefectul a dat cu pumnul în masă

  de Andrei Fuliaș | 9 martie 2020, 4:46 PM | Știri Arad | Topic special

  10

  O informație de ultimă oră, obținută pe surse, tulbură liniștea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Mai exact, liniștea comandantului Ioan Tamaș.

  Astfel, sursele noastre susțin că prefectul Gheorghe Stoain e pus pe treburi mari. Și e pus pe treabă în sensul că vrea ca toți angajații MAI să umble ca pe sârmă și să nu iasă din litera regulamentelor interne… un lucru nu tocmai rău. În acest sens, aflăm că prefectul ar fi făcut niște controale inopinate și că unii polițiști ar fi fost surprinși în *pijamale. Și tindem să dăm crezare acestor informații obținute pe surse, deoarece știm foarte bine că Gheorghe Stoian făcea astfel de controale și atunci când era managerul județului, respectiv că angajații Consiliului Județean Arad au început să respecte programul de lucru la minut după ce acesta introdusese condica de prezență cu semnătură în instituție.

  Mai mult, aflăm de la aceleași surse că prefectul ar fi răbufnit astăzi, după ce la o ședință programată din timp, comandantul Ioan Tamaș nu ar fi reușit să ajungă (nu știm dacă din motive bine întemeiate sau doar pentru că nu ar fi vrut să fie tras de urechi de prefect) și și-ar fi trimis un subaltern.

  Deoarece una din informațiile primite de la surse spunea că prefectul Stoian, într-un moment de nervozitate, i-ar fi cerut comandantului Tamaș să-și prezinte demisia, am decis să-l sunăm chiar pe acesta și să-l întrebăm.

  „Deocamdată nu. Deocamdată nu am cerut nici o demisie. Într-adevăr, am avut o răbufnire, dar nu am cerut nici o demisie”, ne-a explicat prefectul Gheorghe Stoian. Întrebat dacă totuși are de gând ca pe viitor să-i ceară lui Ioan Tamaș să-și prezinte demisia, prefectul ne-a explicat că „Mă mai gândesc. Deocamdată avem alte probleme mai importante cu care ne confruntăm acum. Dar mă mai gândesc”.

  Așadar, acel „deocamdată” ne trimite cu gândul că zilele lui Ioan Tamaș în funcția de comandant al IPJ Arad sunt numărate și că este foarte posibil ca în viitorul apropiat să fie schimbat din funcție.

  *Notă: Chiar dacă sursele noastre exact așa s-au exprimat, cum că prefectul i-ar fi găsit pe unii polițiști în pijamale la locul de muncă, nu știm dacă erau în pijamale la propriu, sau doar la figurat. Însă ce este clar este faptul că lui Gheorghe Stoain nu prea i-a plăcut ce a găsit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Toată lumea știe cine este acest dereglat Stoian . In loc sa stea acasă sa își revină ca el ar cam trebui sa stea in pensie , a înnebunit Lupul . A avut el frustrările lui de mic nerealizat frustrat . Comunist de ăla de la rădăcina . Totul e politic , pt ca treaba in Politia județeana Arad ca și cu Tamas nu a fost și nu va fi niciodată . O sa vedeți după ce pleacă el ….. . Oare domnul prefect de ce nu se uita la el in curte ca e dezastru … in afara de pile și relatii nimic ….

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Iarasi voi cu stirile breaking news…ce treaba are prefectul cu controlul pilitistilor?! Mai informativa si o sa descoperiti ca face abuzuri nenea Stoian! Sa verifice institutiile din subordinea Prefecturii…Politia nu face parte din Prefectura Arad! Dar am uitat ca specialitatea „voastra” este Politia 🤮

   +6 voturi
   +1
   -1
  3. Tamas ,de mic copil ai bătut palma cu infractorii ,când erai le la judiciar luai 2-300 de mărci la mașini tunate de la italieni …. când ai mai crescut puțin ai luat șmecherie ieftină de la cumnatul tău Buzz , te-a învățat sa fumezi ….. și aici ma mir ca serviciile nu știu nimic! După ce te-ai făcut puțin mai mare ai început sa fi comandant cu secretara la picioare ,ai început sa joci fotbal cu Tie,ăla care plânge după ultimele 30 de baxuri prinse de jandarmi !Vezi ca la următorul meci de..

   +9 voturi
   +1
   -1
  4. Toata politia a devenit un fel de centru de afaceri sub comanda acestor asa zisi politisti,ce politisti sunt ei daca subalterni lor fac trafic de tigari si alte afaceri in grup organizat,si ei se fac ca ploua si nu isi fac ordine in ograda????

   +3 voturi
   +1
   -1
  5. Politia a devenit centru comercial prin managementu defectuos al acestor asa zisi politisti ,subalterni fac trafic de tigari,transport,bijnita si el sta si se face ca ploua pe salar de salar platit bineinteles de noi contribuabili ! Jos Mafia organizata din politie!!!DNA ,DORMI?traficu de influenta este la ordinea zilei!

   +4 voturi
   +1
   -1
  6. Tamas evita intalnirile cu presa si oameni inteligenti ca nu stie lega doua cuvinte de-o lalta.De cand e mare comandant na dat nici un interviu ziaristilor sa-u Televiziunilor ca nui cine. Poate domnilor ziaristi va ganditi sa-i luati niste interviuri privind starea infractionala din Jud. si municipiul Arad.

   +5 voturi
   +1
   -1
  7. Stoian marlanul care ,,lua,, ca sa se faca a nu vedea incalcarile legii cand era la Inspectia in constructii ? Stoian politrucul din anii 1950 ,omul tiganilor, ce le dadea acceptul sa ridice ororile arhitectonice cu care s-a umput orasul si judetul ? Ala ce batea in portile oamenilor urland ,,deschide politia ,, si apoi chiar de omul era in ordine zbiera si vorbea in stil cazon, jignind lucratorii si proprietarii de imobile, pentru ca ,,astepta,, ?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.