duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Ioan Darida, fostul viceprimar al Aradului, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Când va avea loc înmormântarea

  de Lucian Dănilă | 20 decembrie 2017, 1:09 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Fostul viceprimar în perioda 1997-2000 - Ioan Darida

  Nu a avut o carieră politică foarte lungă din cauza caracterului său puternic

  Știri Arad. Ne-a părăsit un om deosebit, așa cum spun cei care l-au cunoscut mai bine pe fostul viceprimar al Aradului, arhitectul Ioan Darida. Acesta a ocupat funcția de viceprimar între 1997 și 2000, atunci când primar interimar era Valentin Paul Neamț.

  „Un OM deosebit a plecat dintre noi la cele veșnice! Cuvintele sunt de prisos… Dumnezeu să îl odihnească în pacea Sa! Drum bun în lumină, DARIDA IOAN! Nu vă vom uita niciodata!”, scrie Mihaela pe contul ei de Facebook.

  Nu a avut o carieră politică foarte lungă și din cauza caracterului său. Da, Ioan Darida era un caracter puternic, și „s-a îndepărtat de politică tocmai pentru că ținea la ideile lui. Nu făcea ce i se spunea doar pentru că așa o cerea o anume situație politică”, spune un apropiat al fostului viceprimar.

  UPDATE

  S-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, în ultima perioada starea sa de sănătate fiind precară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.