Investiție privată în domeniul agricol, în curând, la Iratoșu

  de Special Arad | 20 iulie 2022, 4:19 PM | Administraţie

  0

  Primăria Iratoșu

  Comunicat. O nouă investiţie va apărea, în perioada următoare, în extravilanul comunei Iratoșu, în partea de est a satului Variaşu Mic.

  Arhitectul-şef al judeţului a avizat documentaţia PUZ şi RLU depusă de un investitor privat, care doreşte să construiască o hală modulară de depozitare utilaje şi echipamente agricole şi locuinţă de serviciu pentru personalul care va lucra sezonier, pe timpul campaniilor agricole.

  Zona de ridicare a construcţiilor se ală în vecinătatea drumului judeţean DJ 709 C.

  Documentaţia, însoţită de avizul arhitectului-şef, urmează să fie supusă aprobării consiliului local al comunei Iratoşu.

  „Ne dorim să atragem cât mai mulți investitori, care să creeze cât mai multe locuri de muncă în comunitate. Le acordăm tot sprijinul legal, fapt care ajută la extinderea şi dezvoltarea economiei. Prin muncă și dăruire, vom putea lăsa ceva în urma noastră, în interesul cetățenilor comunei noastre”, a declarat Papp Attila, primarul comunei Iratoşu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.