duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Investiție majoră a lui Călin Muscă, proprietarul Porkprod: 10 milioane de euro într-un nou spațiu de producție!

  de Special Arad | 19 decembrie 2019, 8:35 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Călin Muscă, proprietarul Porkprod, fiul fermierului Dimitrie Muscă din judeţul Arad, investeşte 10 mil. euro într-un nou spaţiu integrat de producţie, jumătate din investiţie fiind din fonduri europene, conform acestuia.

  „Investim 10 milioane de euro într-o capacitate de sacrificare, un spaţiu de tranşare, o fabrică de mezeluri, o linie integrată, complet nouă. Avem trei ferme de porci, la Iratoşu, Macea şi Olari, unde producem anual 85.000 de porci. La Macea avem abator, dar am atins limita maximă a capacităţii de producţie, de aceea investim în extindere“, a spus Călin Muscă pentru zf.ro. El a adăugat că noul spaţiu va avea o capacitate de abatorizare de 1.000 de capete/zi, iar în mai va fi pus în funcţiune. Acesta este cel mai mare proiect de investiţii al companiei Porkprod, de la înfiinţare – 2006 – până în prezent.

  În 2018, compania Porkprod a înregistrat o cifră de afaceri de 21,7 milioane de lei, în creştere cu 4% faţă de anul anterior, şi un profit net de 1 milion de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

  Explicație foto: Călin Muscă, împreună cu tatăl săum, mult mai cunoscutul Dimitrie Muscă (Foto: Agrointel)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.