Inutila zilei în „noaptea minții”: Ștefan Dalca, deputat PP-DD de Arad, a fost dat afară din partid…

  de - | 3 decembrie 2014, 12:38 PM | Inutile | Topic special

  0

  Ei cu mâna lor și-o fac… și mai lasă și scris: „Noaptea trecuta a fost ‘noaptea mintii’ in PP-DD…Obscurul Birou National de Coordonare al partidului, intrunit la miez de noapte – ca huhurezii – a decis sa mai dea o lovitura de gratie partidului, excluzand din partid majoritatea deputatilor care au inteles ca PP-DD-ul n-a fost niciodata altceva decat SRL-ul lor… Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Stefan Dalca, Gabriela Anghel si Mihai Deaconu au platit cu calitatea de membru, faptul ca si-au permis sa aiba coloana vertebrala…In definitiv, nimic nou… Important este ca nepoata Maresalului si gasca ei de abonati la sinecurile furnizate de Ponta sa ramana la ciolan…Chiar daca raman singuri in partid…Sa aiba stampila si sa poate vorbi de amintirile transformate in cosmar…Din pacate pentru ei, nu va fi asa…Sfarsitul lor e mult mai aproape decat isi imagineaza…”, a scris miercuri dimineata pe Facebook Daniel Fenechiu – deputat PP-DD, la rându-i.
  Habar n-avem ce au făcut ăștia – și nici nu ne interesează (am înțeles că „au denunțat protocolul secret cu PSD”… mă leși?!:)) și nu știm câți dintre arădeni au auzit de „deputatul Ștefan Petru Dalca”… noi, oricum, vag… iar informațiile despre el ni s-au părut inutile din start… Dar  știrea excluderii sale, noaptea, pe beznă, pe e-mail, nu s-a părut suficient de amuzantă încât să merite să stea, preț de câteva ore, pe prima pagină. Petru Dalca se pare că a aflat despre excludere de la ziariști… pentru ca circul să fie complet.

  (poza e de la el de pe Facebook… de la ceva nuntă de prin Moldova… și e din ciclu „ghici care-i el?”)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.