sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Străzi inundate, copaci căzuți și mașini avariate, în urma furtunii de sâmbătă seară în București și Ilfov

  de - | 18 iunie 2023, 9:11 AM | Naţional

  0

  captură video

  Ploaia puternică de sâmbătă seară, care s-a abătut asupra Capitalei și județului Ilfov, a provocat inundații pe străzi, în unele zone fiind necesară intervenția echipelor de la Apa Nova. În București s-au înregistrat și copaci căzuți în urma furtunii, transmite Digi24.

  eprezentanții ISU București-Ilfov anunță că au avut mai multe intervenții în urma furtunii de sâmbătă noapte și că s-au înregistrat copaci căzuți și mașini avariate.

  „Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, pâna la ora 23:30 (sâmbătă – n.r.), ISU B-IF a gestionat 14 intervenții în municipiul București, pentru îndepărtarea a 4 copaci cazuți, 4 străzi și 6 imobile inundate. Au fost avariate 4 autoturisme”, a transmis ISU București-Ilfov.

  Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/strazi-inundate-copaci-cazuti-in-urma-furtunii-de-sambata-seara-in-bucuresti-si-ilfov-2390375

  Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.