duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Inuman! Un arădean de 20 de ani și-a violat nepoatele de 6 și 7 ani

  de Special Arad | 5 iulie 2015, 5:33 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Două fetițe de 6 și 7 ani au fost violate tocmai de unchiul lor. S-a întâmplat în Arad și este povestea tristă a unor copii abandonați practic de părinții care au ales să plece în Germania și să le lase în – surpriză – grija vecinilor.

  Viața copiilor era oricum una grea, dar acum, doi dintre cei cinci copii vor rămâne cu traume după ce au fost violați de unchiul lor, Gheorghe, un individ de 20 de ani cunoscut ca fiind cu serioase probleme de comportament, asta ca să nu fim puțin mai duri… Chiar și când locuiau cu părinții, copiii – cinci frați – erau neglijați. Copiii sunt cu vârste cuprinse – atenție – între opt luni și 7 ani! Mama lor, atunci când era în țară, folosea banii proveniți din alocația celor cinci minori pentru a-și cumpăra țigări și cola. Acest lucru este susținut chiar de vecini, cei care cunosc familia despre care vorbim.

  Într-o seară, atunci când vecinii doreau să le facă baie la copii, două dintre fetițe – cele mai mari – le-au spus acestora ce li s-a întâmplat. Șocul a fost mare, pentru că practic povesteau cum au fost violate de unchiul lor care le-a introdus degetul în vagin!

  Imediat cei doi vecini care se ocupau de copii au anunțat poliția, iar fratele mamei copiilor a fost reținut.

  Unchiul copiilor dormea cu ei în camera iar după cum povestesc ,micuțele le-ar fi spus că le omoară dacă povestesc cuiva.

  Audiat câteva ore, azi noapte, individul și-a recunoscut fapta în fața organelor de anchetă.

  Mai multe persoane care îl cunosc pe acest unchi Gheorghe spun că tânărul are de mai mult timp un comportament deviant, fiind văzut când se masturba lângă un pom.

  De altfel, și medicii legiști au confirmat abuzul fizic.

  Deși sunt abandonați de părinți, pâna acum, nicio autoritate a statului nu a luat vreo măsura pentru luarea sub protectie a acestora.

  Unchiul Gheorghe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.