Inuman! O canalie din Arad a violat o bătrână de 80 de ani imobilizată la pat

  de Lucian Dănilă | 14 august 2014, 10:47 AM | Știri Arad

  0

  Unui arădean în vârstă de doar 25 de ani i s-a pus pata pe o bătrână de 80 de ani imobilizată la pat și a intrat peste ea în cameră, violând-o. În camera alăturată se afla soțul acesteia, care însă nu a auzit nimic.

  Totul s-a petrecut în satul Mișca, comuna Satu Nou, iar acum, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au solicitat Judecătoriei Chişineu-Criş  arestarea preventivă a inculpatului Kriszde Attila Gyula (aflat în stare de reţinere) pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Judecătorii au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 30 zile.

  Conform procurorilor în noaptea de 9 spre 10 august, după miezul nopții, inculpatul Kriszde Attila Gyula a pătruns în locuinţa persoanei vătămate S.M. (în vârstă de 80 de ani), imobilizată la pat din cauza unor afecţiuni medicale grave şi a întreţinut cu aceasta acte sexuale, fără consimţământul acesteia, prin ameninţare şi constrângere fizică. Victimei i-au fost provocate leziuni traumatice care necesită 10-12 zile îngrijiri medicale.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.