sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Inuman: Dora e pe moarte! Vinovatul, Daniel, doarme acasă, în arest la domiciliu

  de Special Arad | 6 aprilie 2015, 12:05 AM | Naţional

  1

  Dora Târziu este fata de 16 ani din Timișoara lovită și abandonată de un tânăr șofer de BMW, în vârstă de 22 de ani. Teribilismul tânărului a dus-o pe Dora în pragul morții! Verdictul crunt al medicilor în cazul fetei de 16 ani, abandonate fără milă de șmecherul cu BMW spune că aceasta are șanse minime de supraviețuire, „aproape de zero”!

  Dora Târziu, adolescenta de 16 ani din Cenad, care a fost lovită în plin de un șmecher cu BMW, joi seara, și care a fugit de la locul accidentului, se zbate în continuare între viață și moarte la Spitalul Județean Timișoara. Mai mult, medicii spun că tânăra are șanse minime de supraviețuire din cauza leziunilor cerebrale puternice pe care le-a suferit. „Pacienta este într-o stare foarte gravă. Este aproape de a îndeplini criteriile de moarte cerebrală. A suferit mai multe leziuni cerebrale, astfel că, prin unele leziuni pe care le are i se scurge lichid din creier. Pronosticul este extrem de prost, sunt șanse aproape nule de supraviețuire”, a declarat medicul Ovidiu Bedreag, șeful Secției de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Timișoara, în care fata de 16 ani este internată, conform PRESSALERT.

  Sofian Daniel Precup este numele șoferului cu BMW care a lovit-o pe tânără și apoi a fugit de la locul accidentului. Daniel are 22 de ani, este de etnie rromă și locuiește în satul Bărăteaz. Acesta le-a povestit polițiștilor că a fugit de la locul accidentului pentru că i-a fost frică. A fost reținut pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolaul Mare cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Magistraţii de la Judecătoria Sânnicolau Mare au decis, însă, să dea o soluţie neaşteptată şi au decis că şoferul teribilist va sta în următoarea perioadă în arest la domiciliu, scrie PRESSALERT.

  bmw 2

  Cine este Dora?

  Aflată în clasa a X-a D, Dora Târziu este premianta clasei și face parte din elita tinerilor din zonă. Implicată, inteligentă, cu trăsături frumoase, cultă și educată, eleva de 16 ani este totodată și lidera de grup a clasei, precum și șefa asociației de tineri pe liceu. „Cuvintele sunt prea mici, insignifiante. Așteptăm o minune, ne rămâne doar să ne rugăm. Întâmplarea face ca Dora să fie una dintre copilele de elită ale liceului nostru, pe care încercăm să îi educăm pentru o României prosperă, mai bună. Am o lacrimă strânsă în suflet și încă mai sper. Am creat un cerc spiritual și ne rugăm indiferent de etnie, de confesiune religioasă”, spun apropiații acesteia pentru pressalert.ro.

  FOTO: facebook.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.