Întreruperi parțiale de curent electric la Curtici și Târnova

  de Special Arad | 8 martie 2022, 9:02 AM | Curtici | Știri Arad | Târnova

  0

  E-Distribuție Banat S.A. anunță noi întreruperi de curent electric în județ, necesare pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, anunță compania.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, mai transmite compania într-un comunicat.

  Se vor efectua lucrări în următoarele localități:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.