Întreruperi de curent electric pe trei străzi din Pâncota

  de Special Arad | 19 ianuarie 2021, 6:30 PM | Pâncota | Știri Arad

  0

  Compania E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD (parte a Grupului Enel) anunță noi întreruperi de curent electric.

  Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, E-Distribuţie anunţă întreruperea furnizării energiei electrice vineri, 22 ianuarie, pe anumite porțiuni de pe străzile Avram Iancu, Vasile Vlădica și Tudor Vladimirescu din orașul Pâncota.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.