Întreruperi de curent electric la Căpâlnaș, două zile la rând

  de Special Arad | 8 iunie 2021, 8:18 PM | Știri Arad

  0

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad anunță noi întreruperi de curent electric, de data aceasta într-o singură localitate, în satul Căpâlnaș, joi și vineri, 10 și 11 iunie, între orele 9:00 și 17:00.

  Întreruperile programate sunt parțiale, nu va fi afectat întregul sat, însă compania E-Distribuție Banat nu a precizat străzile pe care vor fi efectuate lucrările necesare pentru a asigura capacitatea și buna funcționare a rețelei.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, anunță compania.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.