Vlad Botoș, membru al noului Birou Național al USR PLUS

  de - | 3 October 2021, 11:05 AM | Comunicate contra cost

  0

  În cadrul Congresului USR PLUS, europarlamentarul arădean Vlad Botoș a fost ales membru al Birou Național, organul de conducere al partidului.

  Organizat la București, în perioada 2-3 Octombrie, într-o formulă care a respectat regulile impuse de situația epidemiologică, Congresul USR PLUS a ales sâmbătă membrii organelor de conducere și control, va valida duminică alegerea prin vot universal a președintelui și va formula eventuale amendamente la statutul partidului.

  Vlad Botoș, USR PLUS Arad: „Mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea oferită ieri la Congresul USR PLUS. Am primit susținerea și votul colegilor mei pentru a face parte din Biroul Național, care va coordona acest proiect extraordinar în anii care vin. 

  Este o responsabilitate și nu un privilegiu! Sunt mândru de echipa USR PLUS la Guvernare 2024, care a avut o susținere mare în rândul colegilor noștri delegați din toată țara și Diaspora. 

  Competiția internă s-a terminat. Avem treabă! Construim mai departe o Țară ca Afară, o Românie cu adevărat europeană”. 

  Vlad Botoș a candidat pe lista „USR PLUS la guvernare 2024”, care a obținut 14 mandate din cele 24 ale Biroului, în urma votului dat de 1.170 de delegați. Rezultatele detaliate pot fi consultate la adresa; https://bit.ly/RezultateUSRPLUS.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.