Întregul echipaj era beat, inclusiv căpitanul! Nava rusească a fost oprită pentru manevre periculoase

  de - | 5 ianuarie 2016, 12:57 PM | Internaţional

  0

  Autoritățile din Danemarca care au oprit o navă cargo sub pavilion rusesc care se deplasa periculos au constatat, șocate, că întregul echipaj – inclusiv căpitanul – se afla sub influența alcoolului.

  Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în largul portului danez Halsingor. Potrivit agenției ruse de presă FlashNord, toți marinarii aflați la bordul vasului Ivan Bobrov au fost reținuți la bord după ce au executat „manevre periculoase, urmare a faptului că atât căpitanul, cât și echipajul se aflau în stare de ebrietate”.

  Căpitanul navei riscă să fie acuzat de înălcarea legislației maritime.

  Sursa: reporterntv.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.