Warning: Trying to access array offset on false in /home/specialarad/www/specialarad.ro/wp-content/themes/specialarad/header.php on line 67

marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Între timp, în România: Sătenii unei comune din Argeș au furat digul de protecție împotriva inundațiilor

  de Special Arad | 20 mai 2014, 11:11 AM | Naţional

  0

  Warning: Trying to access array offset on false in /home/specialarad/www/specialarad.ro/wp-content/themes/specialarad/single.php on line 120

  Mai mulți localnici din comuna Mălureni, județul Argeș, au furat nisipul și celelalte materiale aduse de autorități pentru construcția unui dig de protecție în cazul unor inundații. Mai mult decât atât, unul dintre localnici a folosit chiar și un excavator pentru a căra materialele la el în curte.

  Totul a început după ce sătenii s-au împărțit în două tabere: românii, care doreau ca digul să fie ridicat cât mai rapid pentru a fi protejați de ape, respectiv țiganii, care, datorită zonei în care locuiau s-au opus de teamă să nu rămână izolați.

  În final, problema a fost rezolvată în cel mai ridicol mod posibil: au furat sacii de nisip și materialele de construcție. Printre aceștia, patronul unui magazin care, dorind de ceva vreme să-și construiască o rampă pentru a facilita descărcarea mărfurilor, a profitat de ocazie și a adus un excavator cu care și-a cărat materialele și nisipul în propria curte.

  Urmările ar putea fi catastrofale. În caz de inundații aproape 400 de gospodării din comuna respectivă ar putea fi distruse.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.